Jessie Silva blijft aan als raadslid

Wijnand de Leeuw nieuwe fractievoorzitter PvdA

Wijnand de Leeuw nieuwe fractievoorzitter PvdA

SCHIEDAM - Jessie Silva treedt per 1 februari aanstaande terug als fractievoorzitter van de PvdA in Schiedam. Haar opvolger is Wijnand de Leeuw.

Jessie Silva blijft raadslid, maar kiest er in deze fase voor om meer tijd en aandacht te gaan besteden aan haar werk en haar gezin. Silva vindt het fractievoorzitterschap een prachtige, eervolle rol en daarom dankt ze haar partij en fractie, omdat zij haar in 2022 deze kans boden, een duw gaven en op pad stuurden als fractievoorzitter.

240112PvdAJessie zegt het belangrijk te vinden om talenten in mensen te zien en daar de ruimte aan te bieden. Ook vind ze het van belang om als je een kans krijgt, dan je verantwoordelijkheid te pakken en je vol passie voor 100% in te zetten. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar nu is het moment gekomen om dit stokje door te geven. Dat doe ik vol vertrouwen. Ik zal mij in een gewijzigde rol blijven inzetten voor een socialer Schiedam.

Grote eer
Wijnand de Leeuw is trots op de bijdrage van Silva. Onder haar leiding zijn we als Schiedamse PvdA teruggekeerd in het stadsbestuur en hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet om een socialere stad vorm te geven. Het is een grote eer om het fractievoorzitterschap van haar over te nemen, aldus de Leeuw. De komende jaren zullen wij ons als PvdA Schiedam blijven inzetten voor een Stadsbestuur dat opkomt voor alle Schiedammers en een bestuur waarin de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen.

Foto's:
PvdA Schiedam

12-01-2024