Help mee om kerstcadeaus in te zamelen

Een magische Kerst voor ieder kind

Een magische Kerst voor ieder kind

SCHIEDAM - Tijdens de feestdagen zamelen Theater aan de Schie en Rijnmond kerstcadeaus in voor gezinnen met kinderen die minder te besteden hebben.
Een magische kerst voor ieder kind.

Het doel van de actie is om minstens 1000 geschenken voor deze gezinnen in te zamelen.

In de foyer van Theater aan de Schie is het mogelijk om cadeaus op geselecteerde dagen bij de Kerstman in te leveren.Ook op andere dagen kunnen cadeaus afgeven worden. De laatste mogelijkheid om te schenken is op woensdag 13 december. De geschenken worden, samen met vrijkaarten voor familievoorstellingen in Theater aan de Schie, verdeeld onder diverse instellingen waaronder verschillende voedselbanken en Stichting Net Niet Genoeg.

De deuren van de foyer van Theater aan de Schie staan open om geschenken te ontvangen. Op geselecteerde dagen is zelfs de Kerstman, aanwezig om de cadeaus in ontvangst te nemen. Het theater is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en bij elke 
voorstelling.

Op specifieke tijden is de Kerstman aanwezig zijn om de cadeaus te ontvangen:
• Zondag 10 december van 14.00 tot 16.00 uur
• Dinsdag 12 december van 15.30 tot 19.30 uur
Graag duidelijk op het ingepakte cadeau vermelden wat erin zit, of het voor een jongen, meisje of neutraal is, en in welke leeftijdscategorie het valt.

Cadeaus kunnen tot uiterlijk woensdag 13 december ingeleverd worden in het theater. Daarna worden de geschenken verdeeld onder diverse instellingen waaronder verschillende voedselbanken en Stichting Net Niet Genoeg. De geschenken worden verspreid in de regio onder kinderen voor wie het ontvangen van een kerstcadeau niet vanzelfsprekend is.

Draag bij aan deze prachtige actie en zorg voor een glimlach op het gezicht van een kind. 
Samen kunnen we het verschil maken.

04-12-2023