Het begon met gemiezer, maar geleidelijk aan klaarde het op

Brandersfeestenzaterdag: een impressie in video en foto's

Brandersfeestenzaterdag: een impressie in video en foto's

SCHIEDAM - De zaterdag van de Brandersfeesten stond in het teken van muziek. Op diverse locaties in de stad was er livemuziek te beluisteren. Jan Willem de Boer van JW TV sprak met Kitty Buijtendijk van de organisatie en maakte een video-impressie, die je hieronder kunt zien, alsook een aantal foto's van de Brandersfeesten-zaterdag. 

door Jan Willem de Boer (videoreportage), Rob van der Stel (foto's) en Louise Melchers (foto's)


Veel belangstelling was er voor de verschillende shantykoren op het Land van Belofte; ook op zondag staan op het Land van Belofte shantykoren op het programma.

stuurlosss2

stuurlosssss5

muiters


Gevarieerde gezelligheid op de Vismarkt, van livemuziek tot bingospelen, van een kopje koffie aan een foodtruck in een lelijke eend, tot een gerookt visje.

vismark2

Muziekvis

vismarkt3

Bingo3


Er werd gedanst op de Koemarkt:

koemarkt2


Er werd geflaneerd en gevaren op de Lange Haven:

langehaven


Pierre van Duijl speelde bij Het Weeshuis

weeshuis

Er was rommelmarkt in de Grote- of Sint Janskerk:

kerk1

kerk2

Het is een impressie, er gebeurde nog veel meer op Brandersfeesten-zaterdag. Lees ook de andere artikelen op onze website en de posts op onze Facebookpagina. Het is nu zondag, de zon schijnt volop, dus ga vooral genieten van de Brandersfeesten-zondag. Het is al gezellig druk in de stad op het moment dat we dit stuk publiceren (zie foto onder, de Hoogstraat Schiedam, op zondag 12.30 uur).

drukte

25-09-2022