Around Town of Speakeasy?

Educatief en lekker: A Taste of Schiedam

Educatief en lekker: A Taste of Schiedam

Tijdens de nieuwe ‘A taste of Schiedam’ tour bewandelen bezoekers een route in het historische centrum van Schiedam. Naast de historische omgeving komen bezoekers langs lokale horeca en mogen tegelijkertijd de meest lekkere hapjes en drankjes proeven waarin Schiedams gedistilleerd is verwerkt.

Tijdens de tour nemen meerdere gidsen gasten mee in alle geheimen en verhalen achter elke locatie. Zo krijg je op een verrukkelijke manier van alles te weten over culinaire hoogstandjes, gedistilleerd, lokale horeca en natuurlijk het historische centrum van Schiedam.

''Ik wil graag aan anderen laten zien hoe speciaal Schiedam is. En wat is nu beter dan een superleuke tour die proeven en de stad ontdekken combineert.'' aldus Blas Iannini, eigenaar van restaurant Oniria en één van de initiatiefnemers van A Taste of Schiedam.

Around Town of Speakeasy?
Er is zoveel te zien en te proeven dat er twee versies zijn van A Taste of Schiedam. Op zondag 27 augustus krijgen bezoekers de kans om culinaire hoogstandjes en lokale horeca te ontdekken tijdens Around Town.

Op zondag 10 september ligt de focus op het gedistilleerd en krijgen bezoekers een bezoek aan Schiedamse distilleerderijen. Tijdens beide tours krijgen bezoekers een hapje en drankje aangeboden op alle locaties. De locaties zijn een verrassing en blijven nog heel even geheim.

Distillers Academy
Schiedam is hét Dutch Distillers District van Nederland. Dit komt door haar rijke distilleerverleden dat vandaag de dag nog steeds zichtbaar is. Het Dutch Distillers District bruist door het bestaan van eeuwenoude bedrijven maar ook het ontstaan van nieuwe trendy merken en ondernemers die naar de stad komen.

De Distillers Academy is een platform waar partners uit het Dutch Distillers District de mogelijkheid krijgen om tours, activiteiten of workshops aan te bieden door heel de stad. Kijk voor meer informatie op www.distillersacademy.nl.

 

16-08-2023