DVO'32 verslaat dapper spelend Hermes-DVS in Supercup-finale

VOETBAL - Vlaardings kampioen DVO'32 is met 5-1 de winnaar geworden van de finale om de Supercup. Schiedams kampioen Hermes-DVS kwam nog wel voor, maar dat zetten de Vlaardingers nog voor rust recht, zodat met een 1-1 gelijke stand thee kon worden gedronken. In de tweede helft kwamen de Vlaardingers in de 67ste minuut voor en vergrootten ze in de 75-ste minuut de marge naar 3-1. Vervolgens liepen de Vlaardingers uit naar de eindstand van 5-1. Jan Willem de Boer maakte een video-reportage met wedstrijdbeelden en interviews. De video zie je hieronder.

door Jan Willem de Boer (video-reportage)

Jan Willem de Boer sprak met Mischa Keemink, die een van de organisatoren is, DVO'32-trainer Ben Hoogwerf en Hermes-DVS-trainer Gökhan Çayir.