Alma Mathijsen, Kyra Bououargane, Bibi Roos én Henry van Loon

Donny Ronny strikt BN’ers voor zijn nieuwe voorstelling BOSSEN

Donny Ronny strikt BN’ers voor zijn nieuwe  voorstelling BOSSEN

SCHIEDAM - Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land en daarmee natuurlijk ook in Theater aan de Schie.

Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen! Zaterdag 2 maart om 20.15 uur is Donny Ronny samen met Alma Mathijsen, Kyra Bououargane, Bibi Roos én Henry van Loon te zien in Schiedam.

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma’s zoals Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en LOL - Last One Laughing heeft Donny Ronny (Gover Meit die eerder bekend stond als Stefano Keizers) vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.
Samen met zijn BN’er vrienden gaat Donny Ronny de laatstetheaterwetten vernietigen in zijn nieuwe knotsgekke voorstelling BOSSEN.

Er is geen script en er wordt niet gerepeteerd... Elke avond is opnieuw een verrassing en elke avond doen er andere bekende Nederlanders mee. De acteurs bestaan uit een combinatie van zeer gevestigde namen en onontdekte talenten uit alle windstreken.

Welke bekende Nederlanders Donny Ronny meeneemt naar Theater aan de Schie op zaterdag 2 maart? Dat zijn schrijfster Alma Mathijsen, actrice en theatermaker Kyra Bououargane, YouTuber Bibi Roos én cabaretier Henry van Loon. 

Beleef met BOSSEN een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een theaterervaring om nooit meer te vergeten.

BOSSEN is op zaterdag 2 maart om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie in Schiedam. Toegang is € 27,50 per persoon. 
Kaarten zijn te reserveren via theateraandeschie.nl

24-02-2024