Let op: KWF-team Schiedam collecteert niet aan huis

Dit jaar collecteert KWF in winkelcentra en online via QR-code

Dit jaar collecteert KWF in winkelcentra en online via QR-code

SCHIEDAM - Vanwege de aanhoudende coronaperikelen heeft het KWF-team Schiedam besloten om, evenals in 2020, niet huis-aan-huis te collecteren.

Ter compensatie wordt er op zaterdag 11 september van circa 09.30 uur tot 15.30 uur gecollecteerd in winkelcentra Hof van Spaland en Woudhoek (Geuzenplein).

Naast het contant doneren, kan dat ook op afstand via een QR-code. Standaard staat het bedrag op 5 euro, maar dat kun je naar beneden of boven aanpassen.

"Onderzoek naar kankerbestrijding is écht van levensbelang. Hoewel er al veel winst is behaald, is kanker in Nederland nog steeds doodsoorzaak nummer 1. Met uw hulp worden honderden onderzoeken gefinancierd voor een toekomst met meer preventie, meer genezing en een betere kwaliteit van leven met én na kanker: alstublieft help mee en doneer!", zo luidt de oproep van KWF. 

Het KWF-team Schiedam is op zoek naar vier nieuwe wijkhoofden, die het aanspreekpunt van hun collectanten zijn. Heb je interesse en wil je meer weten over wat deze functie inhoudt, dan kun je contact opnemen met Rianne van Woerkom riannevwoerkom@icloud.com 

Bron foto KWF

04-09-2021