Het team van J&S staat er klaar voor aan de Groenelaan

De winterse weggeefdag voor alle Schiedammers kan nu beginnen

De winterse weggeefdag voor alle Schiedammers kan nu beginnen

SCHIEDAM - Alle weg te geven kleding en andere spullen ligt op de kraam of hangt in het rek op de Groenelaan en ligt binnen in de winkel bij Stichting J&S en het team van J&S staat er klaar voor. De winterse weggeefdag kan om 11.00 uur vanochtend beginnen.

drie

De winterse weggeefdag met onder meer winterjassen, wintertruien, sjaals, mutsen en handschoenen duurt vandaag van 11.00 uur tot 16.00 uur en is bij Stichting J&S aan de Groenelaan 38A in Schiedam Zuid. Inwoners uit heel Schiedam zijn welkom om hier vandaag hun voorraad aan te vullen en het kost helemaal niets. 

Mieke Wigmans van J&S: "Alles moet weg vandaag, want net als de vorige keer hebben we heel veel bruikbare kleding en ook nog andere dingen buiten op de Groenelaan uitgestald, maar puilt ook de winkel uit. Het is dan vooral 's ochtends heel erg druk, want dan is de keus maximaal, maar het loopt echt de hele dag door. We hebben er heel veel zin in, want het is heel fijn als we mensen aan warme kleding voor de winter kunnen helpen. En het is ook heel duurzaam, want je voorkomt dat kleding en andere dingen onnodig worden weggegooid. Ook de mensen die in aanloop van de weggeefdag kleding komen brengen, zijn er erg blij mee, want het geeft een goed gevoel dat jouw favoriete trui, jas of sjaal nog een tweede leven beschoren is en je er andere mensen blij mee maakt."

"Vandaag start ook de week van het geluk vandaar onze t-shirts en we geven geluks cadeautjes weg!", zo besluit Mieke Wigmans.

Foto's: bron Stichting J&S

fiets

28-09-2023