De vijftiende D66 Valentijnstaart voor Rob en Rob

De vijftiende D66 Valentijnstaart voor Rob en Rob

SCHIEDAM - Vanmorgen reikte John van Sliedregt, fractievoorzitter van D66 in Schiedam, de D66 Valentijnsprijs 2024 uit.

Foto’s: Jan Willem de Boer

Op Valentijnsdag verrassen D66ers in heel Nederland vrijwilligers en andere bijzondere mensen met een bedankje voor hun uitzonderlijke inzet. Zo ook in Schiedam waar Rob en Rob vanmorgen uit handen van fractievoorzitter John van Sliedregt een D66 taart en oorkonde ontvingen.

D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen, die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zonder meteen naar de gemeente te wijzen. Het is, zo liet John van Sliedregt namens D66 weten, belangrijk dat dit soort initiatieven het respect krijgen dat ze verdienen daarom zetten ze op deze Valentijnsdag Rob en Rob graag in het zonnetje.

Rob van der Stel en Rob Vollaard verzorgen, met veel succes, al weer enige jaren bijeenkomsten voor nieuwe bewoners van Schiedam. Na de ontvangst volgt een presentatie met nuttige tips en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Vervolgens volgt er een verkenningswandeling door het centrum langs belangrijke- en verborgen plekjes. De deelnemers worden tijdens de rondgang verrast met kleine versnaperingen en aan het eind een goodiebag met presentjes beschikbaar gesteld door diverse winkeliers en organisaties. De eerstvolgende en twintigste bijeenkomst staat gepland op zaterdag 2 maart.

Deze keer was het de vijftiende keer dat de prijs werd uitgereikt. Vorig jaar waren er twee prijswinnaars, Laura Waalboer, bedenker van het plan “Schiedammers helpen Schiedammers”, en Gerard Bijl, initiatiefnemer van allerlei activiteiten in de Sommelsdijksestraat.

afbeelding
afbeelding

14-02-2024