De stad was vandaag versierd met Valentijnsballonnen

De stad was vandaag versierd met Valentijnsballonnen

SCHIEDAM - Schiedamse Kayleigh Ultee heeft met haar Facebookpagina 'Bringing everybody to Schiedam' een Valentijnswandeling georganiseerd, die vandaag heeft plaatsgevonden. Zij had een leuke wandelroute uitgezet door Schiedam. De wandeling was binnen 48 uur uitverkocht.

door Jan Schrijver

Onder de honderd deelnemers zijn zowel Schiedammers als mensen uit de regio. "Het was wel zo dat het aantal kaarten dat ik wilde verkopen beperkt was tot honderd. Ik wilde in verband met de coronamaatregelen voorkomen dat het te druk zou worden. Honderd deelnemende wandelaars in Schiedam over de middag verspreid, dat brengt geen ongewenste drukte met zich mee", zo legt Kayleigh Ultee uit. 

De prijs voor deelname aan de 'Valentines Citywalk Schiedam' was drie euro per persoon. "Het is ook niet mijn bedoeling om er geld aan te verdienen. Het organiseren van dit soort activiteiten is een hobby van me", zo legt de organisatrice uit. Van het inschrijfgeld had ze onder meer de diverse ballonnen betaald, die je vandaag in de stad op verschillende plekken zag. Er waren rode harten, en grotere witte ballonnen. Deze ballonnen waren verzorgd door Lovedeco. 

ballon

Veel ballonnen zag je buiten bij horecagelegenheden in de stad. Daardoor kregen plaatselijke horeca-ondernemers aandacht. Wandelaars konden bij verschillende horeca-uitbaters iets warms te drinken of te eten kopen dat zij onderweg konden nuttigen. Want plaatsnemen bij de horeca is in verband met de coronamaatregelen immers niet toegestaan. 

In de Plantage was een bankje versierd met meerdere ballonnen. Daar wachtte fotografe Ihsan Radwan de wandelaars op om in Nederlands oudste stadspark een Valentijnsfoto naar wens te maken, in een unieke sfeer want hoe vaak zal op Valentijnsdag het park bedekt zijn met een sneeuwlaag. Ihsan Radwan is eigenaar van Studio IR aan de Hoogstraat 54 in Schiedam.

"Zo laat ik niet alleen mensen kennismaken met de stad Schiedam, maar door er Schiedamse ondernemers bij te betrekken, kan dat de ondernemers in de stad helpen", zegt Kayleigh Ultee, die tevreden terugziet op de door haar georganiseerde 'Valentines Citywalk Schiedam'. 

Foto: het Valentijnsbankje in de Plantage, links Kayleigh Ultee, rechts Ihsan Radwan

routeva (2)

Datum bericht: 14 februari 2021
Tijd: 23.30 uur
 

 

 

14-02-2021