De Kleine Ambassade huurt pand waarin ABN AMRO Bank gevestigd was

De Kleine Ambassade huurt pand waarin ABN AMRO Bank gevestigd was

SCHIEDAM - Het na het vertrek van de ABN AMRO Bank uit Schiedam leegstaande pand op de hoek van de Broersvest en Boterstraat heeft per augustus een nieuwe huurder, te weten 'de Kleine Ambassade'.

De Kleine Ambassade is nu gevestigd op de bovenetage van het Wennekerpand. Jeugdparticipatie is de specialisatie van De Kleine Ambassade. In augustus gaat het bedrijf verhuizen naar het nieuwe onderkomen. Men hoopt in september met het gehele bedrijf over te zijn naar de nieuwe locatie. De Kleine Ambassade telt momenteel een twintigtal medewerkers. 

Het bedrijf huurt per augustus het pand van D&S Vastgoed. "Een heel leuke en maatschappelijk betrokken organisatie, vinden wij bij D&S! De Kleine Ambassade helpt kinderen en jongeren te betrekken bij onderwerpen die spelen in de buurt. Een goed voorbeeld hiervan is ‘Afval the Game’, een educatief programma en een wedstrijd om kinderen in Schiedam de kennis te geven en te motiveren om afval te scheiden", zo schrijft D&S Vastgoed op zijn website.

Op de foto v.l.n.r.: Lila Kasi, Wieneke van der Kwaak, Bart Fase, Erik Korenstra, Anne Martens, Bart Alting (docenten) en Renate van der Donk (hoofd redactie en communicatie) die op de foto gaan voor de nieuwe ruimte voor lessen en projecten (bron foto website D&S)

16-06-2022