De Bonte Koe opent morgen nieuwe winkel

De Bonte Koe opent morgen nieuwe winkel

SCHIEDAM/ROTTERDAM - De Bonte Koe kreeg afgelopen zaterdag, 1 oktober, de sleutel van een nieuw pand in Rotterdam Kralingen aan de Lusthofstraat 33A en gaat er morgen reeds open.

Op 7 september jl. maakte het chocolade-atelier uit Schiedam door middel van een persbericht de uitbreidingsplannen bekend. Zie ons eerdere artikel.

Over het feit dat ze na het op 1 oktober krijgen van de sleutel een week later reeds open zouden zijn, merkten de eigenaars van het bedrijf, broer en zus Connor en Amy Klein, op:  "Dat is heel snel, maar wij denken dat het belangrijk is om ruim voor de feestdagen open te gaan en dat het mogelijk is gezien de staat waarin de winkel wordt opgeleverd en omdat wij in september de gelegenheid hebben om het inrichten van de winkel en vervolgens het vullen van de winkelinventaris met onze producten adequaat voor te bereiden. Het is bovendien niet de eerste keer dat we een nieuwe winkel inrichten."

Morgenochtend opent de nieuwe winkel om 9.30 uur voor het eerst zijn deuren. Aan het eind van de middag, tussen 16.00 en 19.00 uur, is de officiële opening van deze nieuwe vestiging van De Bonte Koe. 

Foto boven: de vlaggen van De Bonte Koe wapperen reeds in de Lusthofstraat in Kralingen
Foto onder: Connor Klein in de nieuwe winkel

connor

06-10-2022