Wie nomineer jij voor deze prijs?

D66 gaat voor dertiende keer Valentijnsprijs uitreiken

D66 gaat voor dertiende keer Valentijnsprijs uitreiken

SCHIEDAM - Iedereen kan een bewoner, club of vereniging nomineren. Een jury, die uit leden van D66 Schiedam bestaat, beslist wie de winnaar wordt. De prijs (een taart en een oorkonde) zal op Valentijnsdag (maandag 14 februari 2022) worden uitgereikt door fractievoorzitter John van Sliedregt.

D66 licht als volgt toe wie er in aanmerking kunnen komen voor de prijs: "De prijs is bedoeld voor bewoners, clubs en verenigingen die op eigen initiatief en op vrijwillige basis een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving in onze stad.

D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor mensen, die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen. Het is volgens D66 belangrijk, dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen. Op Valentijnsdag zetten we deze mensen dan ook graag in het zonnetje."

Ken jij een Schiedamse vrijwilliger, club of vereniging die voor de prijs in aanmerking zou kunnen komen? Dan kun je die nomineren. Dit kan op de facebookpagina van D66 Schiedam. En ook per e-mail, via secretariaat@d66schiedam.nl
Geef daarbij ook een toelichting, die duidelijk maakt waarom je deze nominatie doet. Nomineren kan tot 1 februari 2022.

Hier lees je over de winnaar in 2021:
Zafer Jongeren winnen Valentijnsprijs

Hieronder zie je een video door Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam:

03-01-2022

error showing content