Concert aan de Schie door Sint Radboud

Concert aan de Schie door Sint Radboud

SCHIEDAM - Op zaterdag 20 november aanstaande is er een 'Concert aan de Schie' door het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Radboud.

Het orkest onder leiding van dirigent Bastiaan Uijl speelt in de Grote of Sint Janskerk een concert met voor harmonieorkest bewerkte en gecomponeerde muziekstukken, waaronder de Symfonic Overture van James Barns, Casulties of War, de soundtrack van de gelijknamige film en de filmmuziek van How to train your Dragon.

Bijzondere gast is toonkunstenaar en organist Arjan Breukhoven. Hij zal op het grote orgel van de kerk enkele stukken spelen van zijn laatste cd ‘Soundtracks’ en er is een gezamenlijke uitvoering met orkest van Alelujah Laudamus Te van de Amerikaanse componist Alfred Reed.

Kaarten kosten €15,- (inclusief consumptie). Aanvang 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De kaartverkoop start op 1 november via www.sintradboud.nl

Foto: het orkest van Sint Radboud tijdens het Concert aan de Schie 2016 in de Grote of Sint Janskerk (foto door Marjan Tenk)

19-10-2021

error showing content