Theater voor kleine theaterbezoekers in het Wennekerpand

Coco en Dikkie Dik te zien tijdens het Peuterfestival Dieren in de Tuin

Coco en Dikkie Dik te zien tijdens het  Peuterfestival Dieren in de Tuin

SCHIEDAM - Tijdens het Peuterfestival op zaterdag 2 maart kunnen kleintjes vanaf 2 jaar genieten van theater en zich uitleven in het Peuterparadijs dat is opgebouwd in het Grand Café van het Wennekerpand.

Dit seizoen is het thema van het Peuterfestival Dieren in de tuin. In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma:
Coco kan het! (2+) en Dikkie Dik & ik (2+).
Toegang tot de voorstellingen is € 12,50 per voorstelling.
Het Peuterparadijs is gratis toegankelijk.
Reserveren kan via theateraandeschie.nl.

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat…
Ga mee op avontuur in het Grand Café van het Wennekerpand en ontdek 
alle dieren in de tuin!
Vanaf 09.30 uur is het Peuterparadijs geopend én gratis toegankelijk.

Tijdens het Peuterfestival staan er ook voorstellingen op het programma in de theaterzaal: 
Coco kan het! (2+) om 10.00 & 11.15 uur en Dikkie Dik & ik (2+) om 13.30 uur. De voorstellingen van Coco kan het! zijn al uitverkocht. De laatste kaarten voor Dikkie Dik en Ik zijn nog te reserveren.

Coco kan het! (2+) – 10.00 & 11.15 uur - uitverkocht
Coco kan het! is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen.Neem plaats op één van de nesten op de vloer. Het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen! Een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en 
samen sterk staan. Sla jouw vleugeltjes uit, verlaat het nest en dans mee!

Dikkie Dik & ik (2+) – 13.30 uur
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt. Dikkie Dik 
beweegt zich door interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.

Het Peuterfestival vindt zaterdag 2 maart 2024 plaats in het Wennekerpand. Toegang per voorstelling is € 12,50 per persoon, exclusief drankje. Spelen in het Peuterparadijs is gratis. 
Kijk voor kaarten en meer informatie over de voorstellingen op de website van Theater aan de Schie; theateraandeschie.nl.

Foto:
Wennekerpand / Theater aan de Schie

23-02-2024