City Walk voor kinderen: 'Het Geheim van Schiedam'

City Walk voor kinderen: 'Het Geheim van Schiedam'

SCHIEDAM - Op vrijdag 27 mei, de dag na Hemelvaartsdag, organiseert het IDDF een City Walk speciaal voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar, samen met hun (groot)ouder(s) of andere begeleider(s): ‘Het Geheim van Schiedam’.

De City Walk voert de deelnemers naar verschillende kenmerkende Schiedamse locaties, zoals o.a. Museummolen De Walvisch, de Glasfabriek en de Bibliotheek in de Korenbeurs. Op iedere locatie staat de wandelaars een geweldige beleving te wachten!

De interactieve stadswandeling is een combinatie van educatie, kunst, cultuur en stadshistorie in de vorm van hilarische belevingen, opdrachten en ontmoetingen. De wandelaars maken kennis met de historische figuren Aleida van Holland, Lidwina van Schiedam, maar ook met olympisch medaillewinnares Nouchka Fontijn en een Ashanti-koningin, die speciale binding heeft met de stad Schiedam.

De kinderen krijgen een speciale speurkaart mee tijdens de wandeling, want wat is nou eigenlijk ‘Het Geheim van Schiedam’?

Ieder half uur start een nieuwe groep wandelaars vanaf het Stadserf. Enthousiast geworden om deel te nemen? Bestel dan kaarten op: https://iddf.nl/citywalk/
Een kaartje kost € 8.50 (inclusief servicekosten).

De City Walk is een samenwerking tussen verschillende organisaties, maar in het bijzonder IDDF, Stichting Urban Fit en Bep&Tilly.

Tekst: Bep&Tilly
Afbeelding: bron Bep&Tilly (foto Dreamstime.com)
(advertorial)

15-05-2022