CDA Schiedam vraagt naar veiligheid en kwaliteit kinderopvanglocaties

CDA Schiedam vraagt naar veiligheid en kwaliteit kinderopvanglocaties

Schiedam, 20 augustus 2023 – CDA Schiedam heeft schriftelijke vragen ingediend bij het college van burgemeesters en wethouders naar aanleiding van het recente artikel in het AD van 14 augustus: "Zorgen om kinderdagverblijven en bso’s: ‘Ernstige incidenten zijn topje van de ijsberg’". Het artikel roept vragen op over de veiligheid en kwaliteit van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties.

CDA Schiedam, maakt zich zorgen over de situatie en wil meer duidelijkheid verkrijgen over de aanpak van de gemeente om de veiligheid van kinderen te waarborgen. De schriftelijke vragen die zijn ingediend, richten zich op verschillende aspecten van de kinderopvang in  Schiedam.

Met de schriftelijke vragen benadrukt het CDA Schiedam het belang van een veilige en  hoogwaardige kinderopvang voor de jongste inwoners van de stad. De partij wacht met  belangstelling de reactie van het college af en hoopt op concrete stappen ter verbetering  van de situatie.

Het CDA Schiedam roept ouders en verzorgenden op die zich herkennen in de berichtgeving  om zich te melden en hun ervaringen te delen.

21-08-2023