Vergunningaanvraag

Café Kennis wil uitbreiden met terras

Café Kennis wil uitbreiden met terras

SCHIEDAM - Bij de gemeente is de aanvraag ontvangen voor wijziging van de exploitatievergunning van café Kennis, Vlaardingerstraat 5 te Schiedam voor uitbreiding met terras.

Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening Schiedam 2013 voor het uitbreiden van het horecabedrijf café Kennis met een terras gevestigd aan de Vlaardingerstraat 5 te Schiedam.

De aanvraag betreft het uitbreiden van het horecabedrijf met een terras op de parkeerplaatsen voor het horecabedrijf.

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01:00 uur

Vanaf woensdag 31 maart 2021 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze terras café Kennis”

Foto: Anette Kooij-Leermakers is eigenaresse van Café Kennis, hier op de foto tijdens het Dickens Festijn Schiedam waarvan zij één van de organisatoren is (archieffoto door Louise Melchers)

02-04-2021