Vergunningaanvraag voor De Glasfabriek voor een:

Brouwerij met 3 brouwketels en 5 vergistingstanks

Brouwerij met 3 brouwketels en 5 vergistingstanks

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een vergunningaanvraag ontvangen voor het realiseren van een brouwinstallatie met 3 brouwketels en 5 vergistingstanks op het complex van De Glasfabriek.

De gemeente heeft op 20 januari 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het realiseren van een brouwinstallatie met 3 brouwketels en 5 vergistingstanks op locatie Buitenhavenweg 114, 3113 BE Schiedam. Het betreft de volgende activiteit(en):

•het bouwen van een bouwwerk
De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000057.

Procedure
De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. De gemeente kan deze termijn één keer verlengen met zes weken. De gemeente kan de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.

Heb je vragen over de aanvraag van de vergunning? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gemeente Schiedam via contact@schiedam.nl of het telefoonnummer 14 010.

N.B.
In dit artikel over een wijnbar in De Glasfabriek werd gesproken over de vestiging van een bierbrouwerij in De Glasfabriek: Er is vanaf vandaag een wijnbar in de Glasfabriek

De wijnbar is inmiddels vertrokken uit De Glasfabriek, maar het kunstenaarscollectief met zijn kantine is er nog wel gevestigd: Kantine Ultraum drie dagen per week open voor het publiek

Over brouwerijen lees ook:
Stadshaven brouwerij is open nu

SCYEDAM komt met Kopstoot, een op jenevervat gelagerd bier

SCYEDAM bier lanceert de 'Kopstoot' en het 'Glühbier'

Foto: archieffoto van het complex De Glasfabriek (c) De Schiedammer Online

27-01-2023