Deze tributebands komen naar Theater aan de Schie

Brothers of Blues én Phil Bee Cocker Band

Brothers of Blues én Phil Bee Cocker Band

SCHIEDAM - De afgelopen maanden heeft heel Nederland genoten van de bands die meegedaan hebben aan het geweldig muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands! Eerder kondigde Theater aan de Schie de verkoop aan van Bee Gees Forever (inmiddels uitverkocht) en The Fortunate Sons (nog kaarten beschikbaar). Nu worden ook de shows van Phil Bee Cocker Band en Brothers of Blues aangekondigd.

In het succesvolle SBS6 programma The Tribute: Battle of the Bands namen verschillende tributebands het tegen elkaar op. Wie komt het meest in de buurt van het origineel? En wie krijgt met hetzelfde gemak de fans op de banken? Bee Gees Forever ging er met de winst vandoor, maar er namen nog zoveel meer fantastische tributebands deel aan het programma. Velen weten na hun deelname de weg naar de Nederlandse theaters te vinden en gaan op tour!

Theater aan de Schie ging eerder al in verkoop met de voorstellingen van Bee Gees Forever (inmiddels uitverkocht) en The Fortunate Sons (nog kaarten beschikbaar). Nu worden daar de Phil Bee Cocker Band en Brothers of Blues aan toegevoegd.

Brothers of Blues - A Tribute to Jake & Elwood Blues
Deze 12-koppige showband heeft alle muzikale smaken in huis, van blues tot rock&roll en van soul tot funk. Maak met Brothers of Blues een muzikale rondreis door het hart van de Amerikaanse muziekhistorie: a hot-blooded rhythm & soul review. Naast de bekende klassiekers als Soulman en Everybody Needs Somebody, hebben de Brothers of Blues het originele repertoire in de loop der jaren uitgebreid met andere muzikale parels. Geen elektronische presets uit zakjapanners, maar eerlijke, ambachtelijke soulmuziek uit de glorietijd van onze muzikale westerse beschaving. Een show van deze band is een muzikale 
rondreis door het hart van de Amerikaanse muziekhistorie: a hot-blooded rhythm & soul revue. 

Brothers of Blues
Zaterdag 7 december 2024 om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang € 29,50 per persoon.

240308 Phil_Bee_Cocker_Band-liggend-2425 (2)
Phil Bee Cocker Band - With a Little Help From My Friends
Deze 8-koppige band, bestaande uit louter topmuzikanten, brengt de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap. De geweldige muziek van de sympathieke Joe Cocker gaat in deze muzikale hommage ongetwijfeld een grote revival meemaken in 
Nederland en daarbuiten. Unchain my heart, Many rivers to cross, The letter, n’Oubliez jamais, You are so beautiful, Feeling alright en uiteraard With a little help from my friends. Alle pareltjes en grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker gaat u niet komen! De ultieme ode aan Joe Cocker, ‘The Voice of Sheffield’, door Phil Bee, The Voice (Senior) of Holland! 

Phil Bee Cocker Band 
Donderdag 10 april 2025 om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang € 29,50 per persoon.

Kaarten voor beide voorstellingen zijn te koop via theateraandeschie.nl

Foto's 
Theater aan de Schie

08-03-2024