Broederliefde X Rotterdam Designcollege

Broederliefde X Rotterdam Designcollege

ROTTERDAM - Broederliefde en Rotterdam Designcollege. En toen gebeurde het pas geleden op het Rotterdam Designcollege. De match is eigenlijk vrij logisch, want de mannen van deze populaire band weten als geen ander wat hard werken is. Ze zingen er zelfs over op hun album “Hard Work Pays Off”. En dat begint al op school. Een logische stap dus naar het bruisende Rotterdam Designcollege. Voor één middag gingen zij terug in de schoolbanken: zij volgden les op deze mooie, Rotterdamse havo, mavo en vmbo-school.

Het was aan leerlingen van Rotterdam Designcollege om de rol van docent in te vullen. Zo genoten de heren van prachtige praktijkvakken die in het unieke concept van de school worden aangeboden. Van gamedesign tot modedesign. Alles kwam aan bod. Emms (Emerson Akachar), Jerr (Jerzy Rocha Livramento), Sjaf (Javiensley Dams), Edson (Edson Cesar) en Mella (Melvin Silberie) werden zichtbaar verliefd op alle mooie vakken en hadden deze ook best willen volgen in hun schooltijd.

De leerlingen van het Rotterdam Designcollege ontpopten zich als uitstekende docenten en zij waren natuurlijk verrukt dat zij hun idolen in de les mochten verwelkomen. En de mannen van Broederliefde? Zij zouden zich zó willen inschrijven op deze school. Voor leerlingen van groep 8 is dat nu wél mogelijk: reserveer snel een plekje via de website. En geniet mee van de film “Broederliefde X Rotterdam Designcollege“: klik hier. 

Of start de video op YouTube door onderstaande afbeelding aan te klikken:
Bekijk alvast de ’behind-the-scenes’ foto’s onderaan dit artikel.
Kijk ook op de website van Rotterdam Designcollege: www.rotterdamdesigncollege.nl
En volg het Instagram-account:  www.instagram.com/rotterdamdesigncollege


(infotorial)
Tekst: Rotterdam Designcollege
Foto's: bron Rotterdam Designcollege


Afbeelding2

Afbeelding4

Afbeelding6

Afbeelding10

Afbeelding9-1

Afbeelding8-1

Afbeelding3

  

16-02-2021