Diverse activiteiten: van Leon de Winter en Raoul de Jong tot De Zoete Zusjes

Boekenweek bij Boekhandel Post Scriptum

Boekenweek bij Boekhandel Post Scriptum

SCHIEDAM - Van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023 wordt dit jaar de Boekenweek gevierd. Boekhandel Post Scriptum is al deze dagen geopend! Het thema van de Boekenweek 2023 is 'Ik ben alles'

Met dit thema vieren we de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. Met de veelheid aan rollen die we vervullen – die van ouder en kind, van partner en collega, van leerling en mentor – en de veelheid aan gezichten die we on- en offline tonen, is iedereen de optelsom van al die componenten.

Het boekenweekgeschenk is geschreven door Lize Spit en krijg je cadeau bij aankoop van € 15 aan Nederlandstalige boeken. Het boekenweekessay is geschreven door Raoul de Jong en kost maar € 5.

Natuurlijk organiseert boekhandel Post Scriptum in het winkelcentrum Hof van Spaland een aantal activiteiten rond de Boekenweek.

Leon de Winter
Op zondag 12 maart komt Leon de Winter langs. Tijdens deze Lunchlezing wordt hij geinterviewd door Arjan Peters over zijn nieuwste roman 'Het lied van Europa'. De middag begint om 12.00 uur en toegang is € 15.

Raoul de Jong
Op vrijdag 17 maart is oud-Schiedammer Raoul de Jong, schrijver van het Boekenweekessay, van 15.00 tot 16.00 uur te gast. Hij wordt geinterviewd en zal zijn werk signeren. Toegang is gratis, maar opgeven via info@postscriptum.nl is wel fijn!

De Zoete Zusjes
Op zaterdag 18 maart komen De Zoete Zusjes op bezoek! Wie van de jonge kinderen kent ze niet? Je kunt met Saar en Janna, de originele poppen van De Zoete Zusjes, op de foto en misschien willen ze wel een handtekening zetten in hun boeken! De Poppen zijn tussen 13.00 uur en 15.30 uur met tussenposes in de winkel.

Tekst: Post Scriptum
Afbeelding: logo Boekenweek, bron Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB)
(advertentie)

N.B. zie ook ons eerdere artikel: Na verbouwing en uitbreiding. Feestelijke heropening van Boekhandel Post Scriptum

06-03-2023