BLOOM your message en Van Hoorne Studios gaan samenwerken

BLOOM your message en Van Hoorne Studios gaan samenwerken

SCHIEDAM - Het Schiedamse bedrijf BLOOM your message heeft een overeenkomst getekend met Van Hoorne Studios. De komende jaren gaan de bedrijven duurzame plantbare producten maken die kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis laten maken met het Nederlandse landschap en de natuur. De kinderhelden Fien en Teun spelen hierin de hoofdrol.

Sun van Dijk, BLOOM your message: “Deze samenwerking is geweldig. Het DNA van onze bedrijven komt zo goed overeen. Het merk Fien en Teun staat echt voor waar wij als bedrijf in geloven. Op een speelse, laagdrempelige maar educatieve wijze kleine kinderen leren over onze Nederlandse natuur en biodiversiteit.”

Van Hoorne Studios is onder andere eigenaar van Avonturenboerderij Molenwaard en het Familie Resort Molenwaard. Ook in deze parken spelen Fien en Teun de hoofdrol. Ook is onlangs in China een Fien en Teun themapark geopend. Daarnaast zijn deze kinderhelden te zien op televisie, in het theater en met eigen films in de bioscoop. 

240430 Fien en Teun (1)
In het najaar zullen de eerste bloeiende Fien en Teun producten verkrijgbaar zijn. Het wordt een uitgebreid assortiment. Waarbij uiteraard de plantbare bloeikaarten niet mogen ontbreken. Hoe leuk om thuis een eigen moestuintje aan te leggen in de tuin of op het balkon. Zo worden kinderen zelf even Fien of Teun!

Foto boven:
Sabrina van Wijland (links), Commercieel Directeur Van Hoorne Studios en Sun van Dijk, CEO BLOOM your message

30-04-2024