Elke woensdag in december in foyer van Theater aan de Schie

Bijkomen in stilte met yoga en/of lunchen met livemuziek

Bijkomen in stilte met yoga en/of lunchen met livemuziek

SCHIEDAM - Tijdens de decembermaand en gedurende de nieuwe maatregelen, programmeert Theater aan de Schie extra gratis toegankelijke activiteiten in de in kerstsfeer gebrachte sfeervolle foyer.

In deze onrustige tijd kun je vast wel wat ontspanning gebruiken. Kom tot rust en bezinning tijdens de stoelyogales Stilte aan de Schie, onder leiding van yogastudio Yoia. Stilte aan de Schie is elke woensdag in december van 10.00 tot 11.00 uur bij te wonen in de foyer. 
Via de website van het theater kun je gratis kaarten reserveren voor Stilte aan de Schie. Neem je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs mee. Het theater scant bij de ingang de QR-code. Dat geldt ook voor de andere activiteiten.

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie en vindt elke woensdag in december plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in de theaterfoyer. "Elke woensdag bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Geniet van livemuziek van diverse muzikanten", zo schrijft het Theater aan de Schie. "Neem plaats op de banken en geniet! Neem je eigen lunch mee als je dat wenst. De bar is geopend voor drankjes." 
 
Op het programma staat vandaag het optreden van sopraan Carolien van Tol. Ze brengt een Lied en Mélodie programma, met stukken van o.a. Fauré, Schubert en Britten. 

Gratis kaarten voor de Lunchconcerten die dus elke woensdag in december plaatsvinden dien je vooraf te reserveren, via de website van Theater aan de Schie. 

Foto's: het optreden tijdens het Lunchconcert van 1 december 2021 in de in kerstsfeer verkerende foyer van het Theater aan de Schie

lunchc (2) 

01-12-2021