Bibliotheek in de Korenbeurs richt zo veel mogelijk studieplekken in

Bibliotheek in de Korenbeurs richt zo veel mogelijk studieplekken in

SCHIEDAM – Met de eindexamens in zicht is het vinden van een rustige en geschikte studieplek cruciaal voor studenten en scholieren. De bibliotheek in de Korenbeurs, die bekend staat als een populaire studieplek, anticipeert op de toenemende vraag en opent vanaf begin mei extra studieplekken in de Korenzaal en de Beurszaal op de eerste etage. Deze uitbreiding is bedoeld om zoveel mogelijk studenten en scholieren een geschikte plek te bieden om zich voor te bereiden op hun examens.

Studeren in bibliotheek is gratis en je hoeft geen lid te zijn. Jongeren kunnen hier in alle rust werken zonder afleiding, maar hebben ook de mogelijkheid om indien nodig hulp te vragen aan medestudenten. Bovendien kunnen studenten gratis gebruikmaken van een scala aan studiemateriaal, waaronder examenbundels, atlassen en woordenboeken. Je hoeft geen plek te reserveren.

Praktische informatie De bibliotheek biedt 7 dagen per week de mogelijkheid om te studeren, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is de bibliotheek zelfs geopend tot 20.00 uur.
Er zijn enkele feestdagen in mei waarop de bibliotheek gesloten zal zijn, namelijk op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) en tijdens Pinksteren (zondag 17 mei en maandag 18 mei). Hoewel de zalen af en toe voor specifieke activiteiten nodig kunnen zijn, streeft de bibliotheek ernaar deze verstoringen tot een minimum te beperken.

Foto
Studeren in de Korenbeurs

22-04-2024