Garage Zeeuw en Oscar Autoverhuur bieden samen:

Betaalbare huurauto’s in Schiedam en omgeving

Betaalbare huurauto’s in Schiedam en omgeving

SCHIEDAM - Schiedam is vanaf nu een mooie samenwerking rijker: Garage Zeeuw en Oscar Autoverhuur slaan de handen ineen voor het bieden van betaalbare huurauto’s in de omgeving. Door deze nieuwe samenwerking kunnen inwoners of bezoekers van Schiedam veilig en snel een auto huren bij de lokale autogarage. In dit artikel lees je wat Oscar Autoverhuur precies is, hoe de autohuur werkt en hoe je gebruik kunt maken van deze interessante service.

Oscar Autoverhuur: succesvolle start-up
Het van oorsprong Deense bedrijf Oscar is de laatste jaren zo snel gegroeid dat een locatie in Schiedam niet uit kon blijven. Het werd opgericht door de broers Dannie en Christian; de oprichters van een aantal succesvolle start-ups in Denemarken. Dannie en Christian zagen een steeds groter wordend probleem, namelijk het duurder en schaarser worden van huurauto’s. Om dit probleem op te lossen, gingen ze in gesprek met lokale autogarages in Denemarken en sloten al snel winstgevende samenwerkingen.

Autoverhuurbedrijven concentreren zich vaak in grote steden, waar vaak ook vliegvelden aanwezig zijn. Een autoverhuurbedrijf beginnen in een stad zoals Schiedam is vaak minder winstgevend voor grote merken, zoals Avis en Hertz. Dit komt doordat er in dit soort omgevingen te weinig auto’s verhuurd worden, om een winstgevend bedrijf te kunnen runnen. Hierdoor is het voor de bewoners van minder grote steden moeilijk om aan een huurauto te komen. Oscar autoverhuurbedrijf vond een innovatieve oplossing voor dit probleem.

Het is niet voor niks dat Oscar Autoverhuur zo snel groeit. Het bedrijf won namelijk als enige bedrijf ooit, twee keer achter elkaar de Deense "Best E-commerce Startup" prijs die ze werd uitgereikt door de nationale Kamer van Koophandel in 2021 en 2022. Op dit moment heeft Oscar al meer dan 120 locaties in Denemarken en wekelijks komt er een nieuwe locatie in Nederland bij. Daarnaast vind je Oscar-locaties in verschillende Europese landen. Er zijn zelfs meer Oscar Autoverhuurlocaties in Europa, dan alle Europese Sixt, Avis en Europcarkantoren bij elkaar.

Het unieke concept van Oscar Autoverhuur
Autobedrijven over de hele wereld hebben vaak auto’s staan die niet bestemd zijn voor de verkoop. Het gaat dan bijvoorbeeld om auto’s die worden ingezet als leenauto tijdens reparaties, leaseauto’s die worden ingeleverd of oude modellen die niet meer verkocht kunnen worden. Deze auto’s worden vaak goed onderhouden door de garage zelf, maar eigenlijk niet gebruikt. Door deze auto’s in te zetten als huurauto’s kunnen autogarages een extra inkomen creëren, terwijl de omgeving gebruik kan maken van de verhuurservice. Dit is ook bij Garage Zeeuw het geval. De inwoners van Schiedam en omgeving kunnen door dit unieke concept al vanaf € 31 per dag een auto huren.

De huurauto’s van Garage Zeeuw zijn te boeken via de website van Oscar. Hier vind je het complete aanbod beschikbare huurauto’s dat Garage Zeeuw biedt. Je kunt verschillende soorten personenwagens boeken, waaronder compacte varianten, maar ook grote en comfortabele auto’s. Daarnaast is het mogelijk om bestelwagens en personenwagens bij Oscar te boeken. Oscar neemt de marketing voor zijn rekening, terwijl de garage het onderhoud en de schoonmaak van de auto’s regelt. Op deze manier kun je dus lokaal een schone en veilige auto huren, al is het maar voor een dag.

Oscar en Garage Zeeuw: de perfecte samenwerking
Door de samenwerking tussen Oscar en Garage Zeeuw, kunnen inwoners van Schiedam en omgeving gebruikmaken van dit unieke concept. Een auto huren is simpel; op de website selecteer je de auto waarin je geïnteresseerd bent en bekijk je de beschikbaarheid. Hier vind je ook de karakteristieken van de auto, zoals de aanwezigheid van airconditioning, of de auto automatisch of handgeschakeld is en nog veel meer. De auto kan de volgende dag al tijdens de openingstijden van de garage worden opgehaald.

De bedrijven die via Oscar Autoverhuur auto’s verhuren, maken gebruik van hun eigen beeldmateriaal. De foto’s zijn van de auto zelf en daarom uiterst betrouwbaar. Bij de huurprijs is standaard 100 kilometer inbegrepen. Tijdens het boeken van de auto kun je kilometers bijkopen. Door van tevoren kilometers te kopen, kun je tot wel 40% op de kilometerprijs besparen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen risico te verlagen en het gebruik van de auto in het buitenland bij te kopen. Bij Oscar is autohuren al mogelijk vanaf slechts een dag. Het is dus niet nodig om een auto langer te huren dan dat je deze nodig hebt. Een auto huren voor een langere periode is natuurlijk ook mogelijk.

Oscar biedt kansen voor inwoners en bedrijven
Oscar autoverhuur biedt geweldige kansen voor lokale bewoners en bedrijven in Schiedam. Omdat je bij Oscar al vanaf één dag een auto kunt huren, kun je de auto voor vele doeleinden gebruiken. Kom je Schiedam voor een korte periode bezoeken en wil je benzine besparen? Neem het openbaar vervoer naar Schiedam en stap hier in de auto. Zo bespaar je ook nog eens het milieu. Daarnaast huur je gemakkelijk een sterke personenwagen voor het trekken van een kar of caravan.

Wanneer je met een grote groep op vakantie wil of naar een concert of festival wilt gaan, is het huren van een personenbus de ideale oplossing voor het vervoeren van de groep. Ook kun je een auto huren voor bijvoorbeeld een (kleine) verhuizing of huur je een auto met trekhaak wanneer je een dagje wilt gaan fietsen. Een huurauto kan ook dienen als vervangend vervoer wanneer je auto gestolen is of ter reparatie bij de garage staat.

Ook voor bedrijven biedt Oscar een geweldige service. Bedrijven die onverhoopt een extra bestelbus nodig hebben, kunnen vaak al dezelfde dag (in overleg) bij de garage terecht. Ook helpt Oscar verhuizers en klusjesmannen uit de brand met een ruim assortiment bestelwagens voor bedrijven. Heb je voor een korte periode een bestelwagen of personenauto voor je bedrijf nodig? Informeer bij Garage Zeeuw naar de mogelijkheden. Je vindt Garage Zeeuw aan de Spykerstraat 13, 3125 BZ te Schiedam.

Tekst: Oscar Autoverhuur
Foto: Garage Zeeuw’s Locatiemanager Danny de Wit 
(advertorial)

19-06-2023