Hoewel het nog geen voorjaar is, hebben planten en dieren al lentekriebels

Basiscursus Natuur ontdekken

Basiscursus Natuur ontdekken

SCHIEDAM - Wil je helpen bij natuuractiviteiten op school of je kennis over de natuur uitbreiden, en woon je in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis?

Dan kun je je opgeven voor de basiscursus ‘Natuur ontdekken’ van het IVN en de KNNV. In deze inspirerende cursus ontdek je onder leiding van cursusleider Roy van Hutten hoe mooi de natuur in elkaar zit. Voorkennis is niet nodig. Het programma bestaat uit 6 maandagavonden van 20:00 u tot 22:00 uur, en 2 zaterdagochtenden van 10:00 u tot 12:00 uur. 

De lesavonden vinden plaats in Natuurcentrum De Boshoek, Bospad 3, 3121 CL Schiedam. De locatie is goed bereikbaar met tram 21 en 24 en bus 22 en 23; er is parkeergelegenheid aan het Bospad (achter het Bachplein). 

De kosten voor de cursus (inclusief koffie, thee, cursusmaterialen en excursies) bedragen € 60,- per persoon. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meedoen? Meld je dan aan bij Roy van Hutten, cursusleider: royvanhutten@planet.nl. Je kunt hem ook bellen als je nog vragen hebt: 06 – 22 70 73 65. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers, dus wacht niet te lang met reageren!

Voor leden van IVN, KNNV en geregistreerde vrijwilligers van Federatie Broekpolder, Natuurcentrum De Boshoek, de Groene Raat, NME-centrum Harreweg, Maastuin in Schiedam en Stichting De Stad Uit Rotterdam geldt een korting van 10% op het cursusgeld. 

 

06-02-2024