Auto huren in Schiedam? Zo pak je het aan!

Auto huren in Schiedam? Zo pak je het aan!

SCHIEDAM - Heb je soms een auto nodig, maar vind je het onnodig om zelf een auto aan te schaffen? Dan is een auto huren een goede oplossing voor die momenten waarop je toch een voertuig nodig hebt.

Als Schiedammer kun je bijvoorbeeld zoeken op "Autoverhuur rotterdam" om de opties bij jou in de buurt te bekijken, aangezien Rotterdam de dichtstbijzijnde grote stad is. Je krijgt dan meteen meer keuzemogelijkheden te zien. Hoe een auto huren in z'n werk gaat, lees je in dit artikel!

Altijd een auto bij jou in de buurt
Een auto huren gaat erg makkelijk als je bij Autohopper kijkt. Hier zoek je namelijk op woonplaats. Woon je in een kleine plaats, dan kun je dus altijd de dichtstbijzijnde grote stad nemen. Zoals we net al aangaven, kun je dus in plaats van Schiedam zoeken in Rotterdam en je ziet dat er in Alexandrium en Blijdorp mogelijkheden zijn om een auto te huren.

Voor iedere gelegenheid een geschikte auto huren
Bij Autohopper is de keuze werkelijk reuze wanneer het op auto huren aankomt. Je kunt namelijk kiezen uit allerlei voertuigen. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrische en benzineauto's, compacte, middelgrote of ruime auto's, SUV's, bestelbusjes, noem het maar op! Het maakt dus niet uit of je een auto wilt huren voor een weekendje weg, een verhuizing of een andere gelegenheid, want er is altijd wel een geschikt voertuig te vinden.

Auto huren wanneer jou dat uitkomt
Je kunt een auto bijvoorbeeld voor een dag, weekend of week huren. Een huurdag duurt bij Autohopper van 08:00 tot 08:00 de eerstvolgende dag. Heb je de auto eerder dan 08:00 nodig? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice om af te stemmen dat je de auto eerder komt ophalen. Verder zijn er extra opties waar je uit kunt kiezen om je autorit zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kies je bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, navigatiesysteem, inzittendenverzekering of een trekhaak. En huur je de auto om te verhuizen? Dan is er ook een verhuispakket met daarin een meubelhondje, 5 spanbanden en 10 verhuisdekens. Tot slot kun je je Eigen Risico (E.R.) en je borgsom verlagen bij Autohopper. Normaal gesproken is je E.R. ingesteld op € 1000 per schadegeval. Je kunt dit dan verlagen naar € 500 per schadegeval tegen een vergoeding van € 19 per huurdag. Als je bijvoorbeeld € 1500 aan schade hebt, betaal je slechts € 500 zelf.

01-11-2023