Apollo Toneel speelt Lang & Gelukkig

Apollo Toneel speelt Lang & Gelukkig

SCHIEDAM - Schiedams amateurgezelschap Apollo Toneel speelt de voorstelling ‘Lang & Gelukkig’ in het Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam.

In deze muzikale familievoorstelling lopen bekende sprookjes net anders dan je verwacht. Wordt Assepoester nog wel verliefd op de prins? Is de boze wolf wel zo gemeen? En weet de toverfee eigenlijk wel hoe het sprookje afloopt? Kom en ontdek of alles goed afloopt. Want ze leefden nog lang en gelukkig, toch?

Over de voorstelling
"Lang en Gelukkig" is een moderne interpretatie van klassieke sprookjes, samengesmolten tot een betoverende en komische voorstelling voor jong en oud. Het verhaal volgt bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Assepoester en Kleinduimpje, die in onverwachte wendingen op zoek gaan naar hun eigen 'lang en gelukkig.' 

De voorstelling ‘Lang & Gelukkig’ werd geschreven door Don Duyns en de liedteksten door Alex Klaasen. Regisseur Edwin Klazinga gaf er zijn eigen humoristische draai aan. 

Wanneer:
vrijdag 12 januari 2024 om 19.30 uur
zaterdag 13 januari 2024  om 19.30 uur
zondag 14 januari 2024 om 13.30 uur
Waar: Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam
Kaarten: 15 euro
Reserveren: www.apollotoneel.nl

Apollo Toneel waagt zich aan misschien wel één van de moeilijkste dingen in het theater, de komedie voor jong en oud. Dus neem je opa’s, tantes, neefjes en kleinkinderen allemaal mee. Dit wil je niet missen.

Foto/flyer:
Apollo Toneel

12-12-2023