AOV Schiedam heeft een geheel nieuw bestuur

AOV Schiedam heeft een geheel nieuw bestuur

SCHIEDAM - Kort na de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 heeft het toenmalige volledige bestuur van het AOV Schiedam aangegeven zijn bestuurstaken neer te leggen. De partij moest op zoek naar een nieuw bestuur. Dat is nu gevonden. Het bestaat uit Wulf van den Eshof, Anette Kooij en Gieneke Swemmelaar.

Op 3 mei 2022 hebben de leden van het AOV Schiedam ingestemd met de benoeming van Wulfert (Wulf) van den Eshof tot voorzitter, Anette Kooij-Leermakers tot secretaris en Burgina (Gieneke) Swemmelaar-van ’t Geloof tot penningmeester.

"Speciaal dank van dit nieuwe bestuur gaat uit naar de oprichter van het AOV Schiedam, Catelijne de Groot. Zij heeft sinds 1994 diverse rollen ingevuld voor het AOV Schiedam. Eerst heeft zij lange tijd als raadslid de belangen behartigd van het AOV Schiedam, vervolgens een korte periode als wethouder en tot slot als voorzitter van de vereniging. Catelijne de Groot draagt ook professioneel bij aan een geruisloze overdracht van alle benodigde formele zaken", aldus een vanmiddag door het AOV Schiedam uitgegeven persbericht.

Het oude bestuur bestond voorts uit penningmeester P. Keus en secretaris a.i. Miranda de Koster. Op de website staan de oude gegevens nog. Niet alleen de bestuursgegevens moeten nog worden aangepast, maar ook de samenstelling van de fractie moet nog worden geactualiseerd. 

"Nadat alle formele zaken zijn geregeld zal de website van het AOV Schiedam worden aangepast en kan het nieuwe bestuur aan de slag", zo laat de partij weten. 

Foto: van links naar rechts Anette Kooij-Leermakers (secretaris), Wulfert (Wulf) van den Eshof (voorzitter) en Burgina (Gieneke) Swemmelaar-van ’t Geloof (penningmeester) (foto door John Kooij)

06-05-2022