Hennie van Hernen meldt en meldt, maar ziet nog géén oplossing, 'wie heeft tips hoe dit aan te pakken?'

'Al sinds maandagavond zitten wij zonder werkende straatverlichting'

'Al sinds maandagavond zitten wij zonder werkende straatverlichting'

SCHIEDAM - In de Ambachtenbuurt doet sinds afgelopen maandagavond straatverlichting het niet. Lezer Hennie van Hernen geeft ons aan al dagen bezig te zijn met de gemeente. Hij heeft gemeld via de app en heeft gebeld met de gemeente. Tot op heden is het zonder resultaat, zo laat hij ons weten. En het is niet goed voor de veiligheid op straat, vindt hij. Hij vraagt om tips hoe te handelen om de juiste instantie aan het werk te krijgen om het probleem van de buurt met voortvarendheid aan te pakken.

INGEZONDEN

"Als bewoner van de Ambachtenbuurt in Schiedam ben ik zeer teleurgesteld in de afwikkeling van meldingen bij Gemeente Schiedam.

Al sinds maandagavond zitten wij in deze buurt zonder werkende straatverlichting. Diverse malen heb ik dat gemeld onder meer via de 'beter buitenapp' van de Gemeente en ook telefonisch. Reactie is: 'Vervelend voor u maar we hebben het doorgegeven aan Stedin'.

Ik ben bang ook komend weekend nog in het donker te zitten.

Wie heeft een tip hoe dit aan te pakken?

Hennie van Hernen"

Foto: de lantaarnpalen in onder meer de Munterstraat werken al sinds maandag niet

Update 15.15 uur:
Storing straatverlichting provisorisch opgelost: straatverlichting Ambachtenbuurt Schiedam brandt weer, nu 24 uur per dag





 

27-05-2022