Première film over Schiedamse woningbouwplannen

Al veel belangstellenden voor Nieuwbouwdag Schiedam 2022

Al veel belangstellenden voor Nieuwbouwdag Schiedam 2022

SCHIEDAM - Schiedam ontwikkelt zich tot een superleuke woonplek. Daarom zijn ook veel niet-Schiedammers hier op zoek naar een nieuwe woning. Al veel geïnteresseerden hebben zich inmiddels ingeschreven voor een entreetijd voor de op zaterdag 8 oktober aanstaande te houden Nieuwbouwdag Schiedam 2022.

Wie ook op zaterdag 8 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur in de Havenkerk aan de Lange Haven 72 kennis wil maken met alle nieuwbouwprojecten en plannen van de gemeente Schiedam, kan een entreetijd reserveren via de website nieuwbouwdagschiedam.nl

Wethouder Anouschka Biekman, van o.a. Stadspromotie en Grondbeleid, opent deze dag feestelijk om 10.00 uur.

Wandel of fiets naar je woonplek
Bezoekers krijgen een gratis tas met de nieuwe brochure NIEUWBOUW IN SCHIEDAM 2022-2023.

Daarin staat een overzicht van allerlei nieuwbouwplannen. In de stands geven projectontwikkelaars, makelaars, financieel adviseurs, de gemeente Schiedam en Schiedam Partners antwoord op alle vragen over wonen en leven in deze stad. Wie de QR-code in de brochure scant, vindt meteen de kortste wandel- of fietsroute naar de favoriete woonplek. De brochure is na de Nieuwbouwdag gratis af te halen bij het i-PUNT in de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39.

Première film over Schiedam-plannen
Om iedereen kennis te laten maken met nieuwbouwplekken waar nu, binnenkort en in de toekomst woningen komen, is een film gemaakt met dronebeelden vanuit de lucht en artist impressies van de architecten. De film gaat in première in de stand van de gemeente waar het team Wonen antwoord geeft op allerhande vragen. Na 9 oktober is de film continu te zien in het i-Punt in de WAAG en via nieuwbouwdagschiedam.nl.

beLEEF Schiedam
Schiedam biedt meer dan alleen woningen! Schiedam Partners helpt woningzoekenden deze dag ontdekken hoe je Schiedam kunt beleven met wandelingen door de stad, en vaartochten door de eeuwenoude havens op waterfietsen en fluisterboten. beLEEF Schiedam, beKIJK alle bouwplannen en beZOEK je nieuwe woonplek.

Tekst: Nieuwbouwdag Schiedam 2022
Foto's: door Jan van der Ploeg
(advertorial)

nb1

15-09-2022