Agent Marloes Sno gaat nieuwe uitdaging aan buiten Schiedam

Agent Marloes Sno gaat nieuwe uitdaging aan buiten Schiedam

SCHIEDAM - Marloes Sno werd op het politiebureau in Schiedam in de bloemen gezet om te vieren dat zij binnen de politie een nieuwe functie krijgt. Zij wordt wijkagent in Hoogvliet.

"De afgelopen maanden heb ik de kans gekregen om ervaring op te doen als wijkagent in Schiedam Oost. Ik heb veel geleerd en opgestoken van mijn collega’s. Fijn samengewerkt met allerlei partners en leuk contact kunnen maken met de wijk. Ik wil met name mijn maatje wijkagent Kees bedanken", schrijft Marloes Sno.

"En toen zag ik een mooie vacature voorbijkomen. Mijn ambitie is tenslotte wijkagent worden. Het was een zenuwslopend proces, de sollicitatieprocedure, maar “I did it!” Ik ben aangenomen als wijkagent bij basisteam Oude Maas, bureau Hoogvliet. Nieuwe uitdaging, so so happy! Ik ga uiteraard al mijn collega’s van basisteam Schiedam missen. Ik heb daar niet voor niets zo lang, 17 à 18 jaar, met heel veel plezier gewerkt. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan... Ik ben nog eventjes in het Schiedamse te vinden, 27 maart start mijn nieuwe uitdaging."

Bron foto Instagram wijkagent_sno

16-02-2021