Nieuwe ijssalon in De Gorzen in Schiedam

Actie openingsweekend De IJsmobiel Pitstop

Actie openingsweekend De IJsmobiel Pitstop

SCHIEDAM - Aanstaande vrijdag gaat De IJsmobiel Pitstop, de nieuwe ijszaak aan de Groenelaan, open. Tijdens het openingsweekend (18, 19 en 20 maart) heeft De IJsmobiel een speciale openingsactie: tweede bol ijs voor 1 euro.

Vrijdag 18 maart om 12 uur opent De IJsmobiel Pitstop de deuren van zijn nieuwe ijssalon aan de Groenelaan 54 in de wijk de Gorzen in Schiedam. Het is derde vestiging van de specialist in ambachtelijk bereid ijs die ook zaken heeft in Oud-Beijerland en ’s-Gravendeel.

De IJsmobiel is zeven dagen per week geopend van 12:00 – 20:00 uur. Gedurende de zomermaanden gelden langere openingstijden. De IJsmobiel is te volgen via Instagram en Facebook en heeft ook een eigen website www.de-ijsmobiel.nl

Eigenaar Sascha Metselaar van De IJsmobiel verheugt zich om aan de slag te gaan in Schiedam. De 25-jarige ijs-ondernemer begon ooit met ijs verkopen vanuit een Piaggio Ape (het bekende Sisi-karretje). Daar is de naam van zijn ijssalons ook aan ontleend. Na de verkoop van ijs op evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften en het starten van een bezorgservice was het openen van een eigen ijssalon een logische stap ‘om meer mensen kennis te laten maken met dit heerlijke ijs van eigen bodem’.

Metselaar vertrouwt erop dat zijn ambachtelijk bereid ijs een mooie aanvulling is op de aanwezige winkels aan de Groenelaan en in de smaak valt bij het winkelende publiek en de bewoners in de wijk. Het ijs van de IJsmobiel staat bekend om zijn ambachtelijke bereiding met de beste ingrediënten door een nieuwe generatie Nederlandse ijsmakers. De slogan van De IJsmobiel is dan ook niet voor niets ‘Ambachtelijk bereid ijs. Met passie overgoten’.

(advertentie)

ijss

12-03-2022