Aanhouding van verdachte van straatroof op metrostation

Aanhouding van verdachte van straatroof op metrostation

SCHIEDAM - Op maandag 5 maart 2024 vond er een straatroof plaats op metrostation Troelstralaan in Schiedam. Deze straatroof is gepleegd door een groep jonge jongens, zo meldt de politie. Eén verdachte is aangehouden. De politie heeft iemand met een bos bloemen bedankt voor het maken van camerabeelden van de straatroof. 

De politie meldt vandaag: "Omdat het onderzoek in deze zaak nog loopt kunnen we niet meer dan dit erover delen. Wat we wél kunnen delen is dat een oplettende burger de straatroof had gefilmd. Door de superheldere beelden hebben we al 1 verdachte kunnen aanhouden.

We willen benadrukken dat het filmen van de straatroof ons ontzettend goed heeft geholpen! En om deze woorden kracht bij te zetten hebben we een boeket bij deze persoon langsgebracht. We hebben hem/haar op het hart gedrukt dat hij/zij ons heeft voorzien van een parel aan camerabeelden en dat we hier erg dankbaar voor zijn! Hij/zij vond dit gelukkig erg leuk en bedankte ons voor de bloemen.  

Nogmaals; we kunnen hier voor nu niet meer informatie over delen. Mogelijk dat nadere berichtgeving nog volgt. Als er nog getuigen zijn die zich willen melden kan dat. Melden kan via de politie of meldmisdaadanoniem.nl."

Foto: bron Politie Schiedam

straatroof

 

10-03-2024