Jan Willem de Boer praat met Debbie de Wekker over subsidiestop

Aan spullen in ieder geval geen gebrek in de Lets Ruilwinkel

Aan spullen in ieder geval geen gebrek in de Lets Ruilwinkel

SCHIEDAM - De Let's Ruilwinkel Schiedam op Noordvestsingel 89 is de plek waar mensen artikelen kunnen ruilen of kopen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn hier werkzaam. Debbie de Wekker vertelt Jan Willem de Boer van JW TV over de plotseling aangekondigde subsidiestop.

door Jan Willem de Boer (video-reportage), Jan Schrijver (tekst en foto's)

Hier lees je ons eerdere artikel:
Gemeente gaat subsidie stopzetten aan Lets Ruilwinkel

lets6

Zoals door Debbie de Wekker aan Jan Willem de Boer in het interview (zie bovenstaande video) wordt gemeld, staan hier naar haar zeggen feiten in die niet kloppen. Inmiddels is er door Lets Ruilwinkel een uitvoerige brief aan de gemeenteraad geschreven over welke feiten volgens Lets Ruilwinkel niet kloppen. De gemeenteraad buigt zich hierover. De Wekker hoopt van ganser harte dat de subsidierelatie weer wordt hersteld. 

De Lets Ruilwinkel heeft aan spullen in ieder geval geen gebrek, zoals de volle rekken laten zien. Je kunt hier artikelen inleveren, punten ervoor krijgen en met die punten als het jou uitkomt weer iets meenemen uit de winkel. Maar de winkel is ook voor klanten die zomaar binnenlopen. Je kunt iets kopen en afrekenen. Eén punt staat voor een halve euro.

Foto onder: er is naast de Lets Ruilwinkel ook nog een fietsenproject

fietsen

03-06-2022