Aan het Broersveld opent volgende maand Lunchroom Enjoy

Aan het Broersveld opent volgende maand Lunchroom Enjoy

SCHIEDAM - Aan het Broersveld nummer 7 en 9 opent volgende maand de lunchroom Enjoy. 

De twee panden, waar vroeger lange tijd een winkel gevestigd was waar je onder meer schuimrubber gevulde kussens kon laten maken, zijn nu verbouwd tot een lunchroom, met in het pand op nummer 7 vooral de counter en in het pand op nummer 9 het zitgedeelte. 

Op het menu staan bijvoorbeeld belegde broodjes en broodjes burger, tosti's, soepen en salades. Ook staan er crêpes en churros op het menu. Bovendien is er aan de kinderen gedacht met speciale gerechten als poffertjes of kipnuggets met friet. In de lunchroom is ook ijs verkrijgbaar, als bolletjes schepijs of in de vorm van klassieke coupes zoals de 'dame blanche' of de 'banana split'. 

In de ochtend (tot 11.00 uur) wordt een ontbijtmenu geserveerd. De hele dag kun je aan de koffie of thee al dan niet met gebak erbij. 

De winkel wil zes dagen in de week open zijn van 7.00 tot 19.00 uur. Op zondag is Lunchroom Enjoy dicht. Op koopzondagen gaat de lunchroom wél open.

De vergunning is binnen, het interieur is zowat af, maar wanneer deze nieuwe lunchroom volgende maand de opening beleeft, is nog niet bekend. Dat hangt onder meer af van de personeelswerving. Informatie over werken bij deze nieuwe horecaondernemer kun je per e-mail krijgen: contact@enjoylunchroom.nl 

Foto (c) De Schiedammer Online

22-01-2024