50-jarig jubileum BVSZ met kaartmiddag, fotowedstrijd, loterij en feestavond

50-jarig jubileum BVSZ met kaartmiddag, fotowedstrijd, loterij en feestavond

SCHIEDAM - De bewonersvereniging Schiedam-Zuid (BVSZ) viert dit jaar haar vijftigjarig bestaan. Er zijn allerlei jubileumactiviteiten.

Aanstaande zaterdag 2 juli is er in de Leliestraat 10 een 'Jubileummiddag klaverjassen of jokeren'. De middag duurt van 13.30 tot circa 17.00 uur. Deelname is gratis voor leden van de BVSZ. Deelname voor niet-leden kost 2,50 euro.  De zaal is open vanaf 12.30 uur, inschrijven tot uiterlijk 13.20 uur. Aanmelden (met vermelding aan welk kaartspel men meedoet) kan via b.v.s.z@kpnmail.nl

Er is een fotowedstrijd. Vanaf 1 juli 2022 mag iedereen één foto insturen met als thema 'zwart/geel in Schiedam Zuid'. Inzenden tot 30 september 2022 naar redactiegorzette@gmail.com, onder vermelding van naam en eventueel lidnummer van BVSZ. Uit alle inzendingen worden er tien gekozen die op een feestavond worden tentoongesteld. Het aanwezige publiek kiest de winnaar, die een prijs krijgt van vijftig euro (de nummers 2 en 3 krijgen een prijs van 25,00 respectievelijk 15,00 euro). 

De BVSZ start 1 augustus aanstaande een loterij. Alle leden hebben een gratis lot gekregen bij de Gorzette, het tijdschrift van de BVSZ, dat dit weekeinde in de bus lag bij de leden (50ste jaargang, nummer 2). Diverse winkeliers in de Gorzen zullen gratis loten geven bij aankopen. Er zijn verschillende prijzen te winnen, zoals een JBL-box ter waarde van 99 euro. 

Eerdergenoemde feestavond vindt plaats op 22 oktober 2022, met onder meer de prijsuitreiking van de loterij, de verkiezing van de winnende foto en de onthulling van een nieuw logo.

Foto's door Louise Melchers

gorzenk

27-06-2022