Politie is op zoek naar getuigen

Na aanrijding met motor: 16-jarig meisje uit Vlaardingen is overleden

Na aanrijding met motor: 16-jarig meisje uit Vlaardingen is overleden

VLAARDINGEN - Een 16-jarig meisje uit Vlaardingen dat vrijdagavond zwaargewond raakte bij een aanrijding met een motor, is overleden. Haar bijrijder, een 17-jarig meisje uit Vlaardingen en de 24-jarige motorrijder uit Papendrecht raakten zwaargewond en worden behandeld in een ziekenhuis. De Papendrechter is als verdachte aangemerkt.

"Even voor 23:00 uur op vrijdagavond 17 juni reed de motorrijder halverwege de Holysingel toen de meisjes met hun scooter de weg op draaiden. Een aanrijding volgde waarbij alle drie betrokkenen ernstig gewond raakten. De 16-jarige Vlaardingse was niet aanspreekbaar en werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd. Helaas hebben we vandaag het bericht gekregen dat ze is overleden", zo meldt de politie hedenochtend. 

Onderzoek
Om de toedracht van het tragische ongeval in kaart te brengen, spreekt de politie nog steeds graag met getuigen. Heb je het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Bel dan naar 0900-8844 en vraag naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer.

21-06-2022