Na steekincident in Nieuwe Buurt waarbij 15-jarig meisje gewond raakt

15-jarig meisje aangehouden op station Schiedam Centrum

15-jarig meisje aangehouden op station Schiedam Centrum

SCHIEDAM - Een 15-jarig meisje is gisteravond op het station in Schiedam aangehouden na een steekincident in de Nieuwe Buurt in het centrum van Schiedam. Hierbij raakte een 15-jarig meisje uit Schiedam lichtgewond.

Dat laat de politie vanochtend weten in een bericht, waarbij een getuigenoproep wordt gedaan. De politie omschrijft het incident als volgt:

'Rond 17.00 uur kregen agenten een melding dat er een meisje gewond was geraakt aan haar nek nadat ze was gestoken na een ruzie op de Baan in Schiedam. Het meisje werd door ambulancemedewerkers nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten stelden sporen veilig bij de voetbalkooi op de Baan en gingen op zoek naar de verdachte. Rond 22.45 uur kwamen ze haar op het spoor en kon ze op het station in Schiedam worden aangehouden. De 15-jarige verdachte uit Schiedam is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord.'

Heb je informatie?
Heb je iets gezien of gehoord rond 17.00 uur nabij de voetbalkooi op de Baan in Schiedam? Heb je camerabeelden? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem of via het online tipformulier.

 

11-11-2022